Košarica

Simboli in Talismani

 

Simboli & Talismani

Tukaj lahko najdete zbirko talismanov in simbolov, ki pripadajo raznim
kulturam. Torej ti amuleti so primerni za vsakogar izmed vas!

Polmesec

Ta simbol je nekoliko bolj primeren za dekleta, saj predstavlja ženstvenost in lepoto. Pravzaprav polmesec daje svoji lastnici skrivnostno in nepojasnljivo moč. Prav tako pa polmesec povišuje vašo intuicijo in vam kaže pravo pot, ko ste izgubljeni v temni noči.

Sonce

Sonce predstavlja vitalnost in moč. Ta talisman je primeren predvsem za vse tiste, ki trpijo za pomanjkanjem energije. Prav tako pa vas bo ščitil pred boleznimi in temnimi silami. Pomagal vam bo pri prinašanju sreče.

Hamsa

Eden izmed najbolj zanimivih in močnih amuletov, katerega uporabljajo že vrsto stoletij. Ni pomembno kako ali s čim je narisan. Njegov pomen je v dlani, katera odbija vse slabe energije proč od svojega lastnika. Prav tako pa vam prinaša srečo.

Lotusov cvet

Ta čudovita roža, katere cvet je prelepe bele barve raste v blatni in močvirnati vodi. Tako simbolizira čistočo in duhovno moč. Simbol lotosovega cveta je zelo priljubljen med mladimi dekleti, da bi našle svojo ljubezen. Prav tako pa ga uporabljajo mame, da bi z njim zaščitile svoje še nerojene otroke.

Sova

Simbol sove je symbol neodvisnoti in svobode.Pomaga čeloveku odkrivati skrivnosti drugih ljudi, saj kot je njena navada odkriva vse kar se skriva ponoči okoli nje.

Slon

Mistično bitje, ki je primerno za vse, ki potrebujejo notranjo moč, da bi osvojili svoje cilje. Simbol tudi pomaga svojemu lastniku z modrostjo in pomaga pri reševanju problemov, na katerem koli področju vašega življenja.

Lev

Simbol leva pomaga pri zvišati raven moči svojega lastnika. Prav tako pa pomaga v situacijah, kjer potrebujemo pogum in vztrajanje.

Lovilec sanj.

Ima moč, da ulovi vse slabe in tudi dobre duhove v naših sanjah. Slabe duhove potem lovilec sanj onesposobi v svojih vzorcih in dokončno izginejo z prvimi sončnimi žarki. Dobri duhovi pa se odpočijejo in nadaljujejo svojo pot naslednjo noč.

Ribica

Talisman bo pomagal predvsem tistim, ki želijo imeti otroke. Je simbol plodnosti in obilja. Prav tako pa ribe iščejo motivirane ljudi, ki bodo dosegli svoje cilje ne glede na ovire, ki se pojavijo.

© 2017.Mehndi WorkShop